Καλέστε μας: +30 23860 31331
Νυμφαίο, Φλώρινας Χάρτης.

Ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Premium WordPress Themes

Η Αργυρώ και ο Γιάννης πάντοτε ήθελαν και σχεδίαζαν κάποτε να εγκατασταθούν μόνιμα στο αγαπημένο τους χωριό και να κάνουν αυτό που τους ευχαριστούσε και τους γέμιζε.

Να έχουν δηλαδή ένα μεγάλο σπίτι ανοικτό σε φίλους όπου θα τους προσφέρουν σπιτική φιλοξενία.

Μια απίστευτη Κρητικιά έχει καταφέρει στην άλλη μεριά της χώρας, το πανέμορφο Νυμφαίο, να κατακτήσει τις καρδιές των κατοίκων του χωριού, αλλά και των επισκεπτών. -“www.cretalive.gr”

Ο Ξενώνας.

Premium WordPress Themes

Στο υψηλότερο σημείο του Νυμφαίου, με πανοραμική θέα, σε ένα υπέροχο πέτρινο, παραδοσιακό αρχοντικό, λειτουργεί ο Ξενώνας Αργυρώ. Το 2011 ανακαινίσθηκε & απέκτησε εσωτερικά ένα πολυτελές νεοκλασικό-αστικό στυλ που χαρακτηρίζει τα αρχοντικά του Νυμφαίου.

Κάθε γωνιά μοναδική, φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι, προσεγμένη στη λεπτομέρεια για να δένει με το τοπίο και να για να σας κάνει νιώθετε σαν το σπίτι σας.

Η ζεστασιά του τζακιού και οι μυρωδιές των φαγητών θα σας ταξιδέψουν, θα σας μαγέψουν, θα σας σαγηνεύσουν.
Η θέα από τον Ξενώνα είναι καταπληκτική. Μπορείς εύκολα να δεις τον Όλυμπο, το Βέρμιο, τα Πιέρια, το Σινιάτσικο, και το Βόρας.

Το Νυμφαίο.

Premium WordPress Themes

Το χωριό Νυμφαίο (παλαιότερα Νιβεάστα ή και Νέβεσκα) είναι ορεινός οικισμός (υψόμ. 1350) που έχει χαρακτηρισθεί «διατηρητέος παραδοσιακός ιστορικός οικισμός».

Υπάγεται στο Δήμο Αμυνταίου του Νομού Φλώρινας. Βρίσκεται στο νότιο άκρο του νομού, στις ανατολικές κλιτείς του όρους Βιτσίου σε απόσταση 26 χλμ από την πόλη της Φλώρινας μέσω του οδικού άξονα Άνω Υδρούσας.

Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί το παρουσιάζουν ως ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, ενώ στον παγκόσμιο διαγωνισμό της U.N.E.S.C.O. διεκδίκησε το Διεθνές Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την άριστη διαχείριση πολιτιστικού αποθέματος και φυσικού περιβάλλοντος.